Why have my projects not been accepted ? Please !

Christmas Orchestral Logo 04

Halloween Day 01

Christmas Logo 03

Christmas Jesus Logo 01

My music was not accepted. I’d appreciate it if you could help me.

I like the composition of the first one, but I guess the main problem is in the sound. The mixes dont sound really balanced, if you dont do it already I recommend using an spectrum analyzer, for a full sound you want to cover most of the frequencies using EQs, saturation etc.
Of course the right volume levels are also very important, some stuff is sounding too abrupt and unnatural to me. Also before finishing a song I highly recommend listening to some similar tracks on AJ. Since they’ve already made it to this site they’re a pretty good reference.
I’m far from beeing an expert and also still in the learning progress, but this is what I’ve learned on here so far.
Hope this helps you out, wish you all the best!

1 Like

Your findings are very accurate. I didn’t pay attention in this regard. I turned to Arrangement and composition. What you write is very valuable to me. I’ll consider it. Thank you so much.

1 Like

Tolga merhaba, Türkçe olarak yazmak istedim daha iyi anlarsın umarım, projen güzel ancak seslerde çok tiz gitmişsin, bence biraz bas olarak gidersen müzik bu kadar rahatsız etmez. Çok güzel ama rahatsız edici tiz var. Umarım faydalı olmuşumdur. İyi çalışmalar.

1 Like

Ender bey çok teşekkür ederim. Bir türlü dikiş tutturamıyorum. O kadar araştırıyoruz ediyoruz. İzliyoruz öğrenmeye çalışıyoruz. Demekki bazı şeyleri gözden kaçırıyoruz. Buraya yaptığım projelerde istikrarı sağlayabilsem çok mutlu olacağım. Hem yapmaktan çok zevk alıyorum. Ama hem onay sürelerinin uzaması hem standart ve kaliteyi yakalayamamak 20 günün sonunda rejected olmasını görmek çok üzücü. Zaman ayırıp cevap yazdığınız için size minnetarım. Söylediklerinizi mutlaka dikkate alacağım. Sizi ayrıca da ekliyorum. Sağolun sevgiler.

Ben teşekkür ederim, yardımcı olursam ne mutlu bana. Ayrıca bir şey dikkatimi çekti. İstikrar yazmışsın ses kartının özellikleri belki yetersiz olabilir ve benim sana önerim iyi bir kulaklık kullanman.