Revolution Slider Audio Problem

“We’re trying to set up the Revolution Slider. We’ve gone with the Youtube option and have added the API key, playlist option. We’ve also made sure the ‘mute’ option is off. The slider plays audio on a PC but won’t play sound on Android or Apple. Is there a solution to this problem?”

You should send a message to ThemePunch to get your answer from their profile here - https://codecanyon.net/user/themepunch#contact

contact with author of Rev Slider themepunch with you item purchase code hope they help you.

Thanks for the replies…

I emailed them and this is what they said:

Thanks for your reply. As you have received our plugin via a theme purchase, there are two options:

  1. For setup and integration issues, please contact the theme author directly.

  2. If you need direct support from us, you can purchase a plugin license from us here https://codecanyon.net/item/slider-revolution-responsive-wordpress-plugin/2751380/ . The license key you receive will allow you to submit a ticket to our support system https://themepunch.support or through our email support.

We hope that this clears things up a bit!

Thank you for your reply.

I emailed them and this is what they said…

Thanks for your reply. As you have received our plugin via a theme purchase, there are two options:

  1. For setup and integration issues, please contact the theme author directly.
  2. If you need direct support from us, you can purchase a plugin license from us here https://codecanyon.net/item/slider-revolution-responsive-wordpress-plugin/2751380/ . The license key you receive will allow you to submit a ticket to our support system https://themepunch.support or through our email support.

How do I contact the author?

Go to your download menu, there you will see the item link which one you have purchased. Click on that and comment on their item landing page or open the documentation of that item which you should get with that theme. There you can get their email address or support link. Cheers. :slight_smile:

Did you ever figure this out? Having the same issue.

Old Topic