Need help with Wordpress. [Code Based]

wordpress

#1

Ive been working on this wordpress theme for a friend.
The theme development was going great until I noticed a problem I had overseen. While looking at the posts in the blog, All the posts link to current page. (Current Page is http://localhost/wp/)

Here is the code Im using for linking the title:

<h1><a href="<?php get_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>

I had a look in the codex and other themes, All use the above get_permalink(); method. But for me, The final result is that none of the posts actually link to the posts page.

Below is the code for the entire loop:

if ( $latest_blog_posts->have_posts() ) : while ( $latest_blog_posts->have_posts() ) : $latest_blog_posts->the_post(); ?>

<div class="post wow <?php echo $pageLoadAnimation; ?>">
				
	<div class="postPreview">
		<?php the_post_thumbnail(); ?>
	</div>
	<div class="postHeader">
		<h1><a href="<?php get_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>
	</div>
	<div class="postDetails">
		<ul class="clearfix">
			<li>
				<i class="fa fa-clock-o"></i> <?php the_time(); ?>
			</li>
			<li class="author">
				<i class="fa fa-user"></i> <?php the_author_posts_link(); ?>
			</li>
		</ul>
	</div>

	<div class="postExerpt">
		<?php the_excerpt(); ?> 
	</div>
	<hr class="postDivider">

</div>
<?php endwhile; else : ?>
	<p><?php _e( 'Yo Benidean! You call yourself a news platform?! ADD SOME NEWS HERE!!!' ); ?></p>
<?php endif; ?>

Hopefully someone would be able to help me figure out what the problem is :confused:


#2

Useshould use SO :smiley:


#3

Hahaha I like Yo better :wink:


#4

Figured it out :expressionless: Forgot to add ECHO in the Anchor.