Looking for a WordPress theme to sell home plans that functions like Themeforest

Looking for a WordPress theme to sell home plans that functions like Themeforest. There should be all the necessary categories to choose from (numbers of rooms and floors etc) + a user can sell it’s plans and recieve comissions just like Themeforest. Thank you:)

Pozdrav,

Nisam te skužio šta misliš pod home plans? Arhitektonske nacrte ili…? Teško da ćeš naći out of box rješenje i koje ti je primarno tržište za ovaj sajt?

LP

Bok

Home/House plans - znači nacrti. Za to bih mogao upotrijebiti bilo koju digital marketplace temu, ali bih trebao dodavati custom taksonomiju i pretvarač metara u feet-e i obrnuto, sto mi se ne da raditi ako već postoji neka tema koju mogu onda lagano modificirati, pa provjeravam.
Tržište… nisam isao toliko daleko zasad, vjerojatno za cijeli svijet. Prvo sam htio naci neki website, da isprobam i vidim sam jel mi se sviđa.

Pozdrav;)

Pa teško da ćeš naći u bilo kojoj digitalnoj temi takve stvari pošto su nacrti invidualna stvar i niti jedna kuća ili stan nisu isti.
Moraš se odlučiti za koje ćeš tržište jer nisu svuda podjednako popularni neki payment gateway. To što ti želiš bi se moglo napraviti sa nekom multivendor temom koja bi se morala dobro preraditi da bi se mogao staviti neki kalkulator koji će izračunavati cijenu na temelju nekog unosa.

to su zapravo pdf-ovi koje dobivaš kupnjom, a na trazilici biras broj soba itd… kao npr. http://www.eplans.com/. Vjerojatno anglosakonsko i zapadnoeuropsko trziste na pocetku

U svakom slučaju trebat ćeš multivendor temu koja podržava da različiti prodavačimogu otvoriti svoj minishop i staviti svoje nacrte tamo i onda ćeš odlučiti kako ćeš ima naplaćivati da li od svake prodaje ili mjesečno im uzimati za prostor na sajtu. U svakom slučaju ako nemaš iskutva sa time bolje je nađi nekoga tko ima . Uštedjet ćeš i na vremenu i novcu.
Z apayment gateway dobar ti je PayPal i Stripe. Samo moraš imati račun u banci na koji će stizati novac.

OK, hvala:) Imaš neku temu za preporučiti, čisto da vidim sto se sve nudi?

To sve ovisi koji ćeš multivendor plugin koristiti jer i tema mora podržavati taj plugin. Ne možeš uzeti bilo šta.
Ako želiš mogu ti dati svoju ponudu za izradu sajta.