Indonesian Author Please In :)


#742
urmauur said

salam salam kenal semuanya, saya baru gabung nih, dan udh upload di GR, untuk lihat prosess reviewnya gimana yah, ada di side bar dasboard kalo lg review, asal saya dr jakarta, makasih semuanya.

Please read my latest comment… :smiley:


#743

Ok thanks for you comment and sharing, Mr. Gerobak. sukses buat kalian semua…


#744

peemisi semuanya, alhamdulillah punya saya sudah di aprove sama GR, saya mw tanya nih, kan itu di hargain $6 kebetulan sudah ada yg purchase 1 ko saya hanya dpt $2.16 yah? apa sebesar itu potongannya?


#745

Because you join in non-exclusive author http://graphicriver.net/make_money/become_an_author
for become exclusive please click > Setting > Exclusivity of Your Items


#746
Planets7 said

Because you join in non-exclusive author http://graphicriver.net/make_money/become_an_author
for become exclusive please click > Setting > Exclusivity of Your Items

solve problem heheh, btw kalo kita taru sudah exclusive author apa kita bisa upload sebagai portfoio di behance dan menyediakan link download to envato GR?

thanks for advice


#747
urmauur said
Planets7 said

Because you join in non-exclusive author http://graphicriver.net/make_money/become_an_author
for become exclusive please click > Setting > Exclusivity of Your Items

solve problem heheh, btw kalo kita taru sudah exclusive author apa kita bisa upload sebagai portfoio di behance dan menyediakan link download to envato GR?

thanks for advice

If just for promotion you can share Envato Portfolio anywhere, english please biar gak dilock thread ini hehehe

#748

I’m Indonesian author(newbe) need for solution or tips for my design to be resubmitted by Envato, tell me about your story when join at the begining(uploading submission). Thanks :slight_smile:
I’ve got 3 rejected item


#749
reptar69 said

I’m Indonesian author(newbe) need for solution or tips for my design to be resubmitted by Envato, tell me about your story when join at the begining(uploading submission). Thanks :slight_smile:
I’ve got 3 rejected item

Maybe ive got one hundred more rejection. I just try n try again, while improving my ability.
NEVER GIVE UP!!!
thats me…
:slight_smile:


#750

Yeah you right, all I can do is try although it would be a thousand time rejected :expressionless:


#751

Hadiirrr gann.
gan mau tanya, untuk mengupload theme, yg bagian theme-preview.zip itu isinya apa aja ya?


#752

Hello all, im newbie from south borneo … ijin gabung ya :smiley:


#753

Hi all Indonesian authors,

Kindly join IdEA (Indonesian Envato Authors) group on FB, http://fb.com/groups/id.envato

See you all there! :slight_smile:


#754

Permisi… Izin gabung ya mass seniorr…
masih newbie nihh… :smiley:


#755

wow… ternyata banyak yg dari indonesia… izin gabung gan…

wow… So many people from indonesian. My permission to join for this discusstion… :smiley:

bad english… :frowning:


#756

baru tau ada thread ini…ijin gabung ya


#757

Hello familiar salutation.I am new here.Confused upload files logo, please help.Must like what.
Thanks.


#758

Salam kenal sodara sodari… ^^


#759

Greeting From Bali,

Salam Kenal and Good Luck With Sales


#760

Salam kenal sobat semua …
Masih bingung untuk upload di GR, apa saja yang harus dilampirkan
Mohon bimbingannya, trimakasih semua,

Salam Sukses


#761

Salam kenal Sobat Indonesian Envato Author… Mohon bimbingan para pendahulu untuk mengembangkan ilmu dan karya saya, saya belum pernah menjual di envato masih sebagai pembeli disini.