Indonesian Author Please In :)


#722

Hi, I am from Kediri, Jawa Timur


#723

halo gaes


#724

hi guys, I’m andre from surabaya, I’m newbie in here, obiously need many advise from all off you to make a beautiful template :slight_smile:


#725

i member baru follow ya…


#726

aq dari Lampung nih, tepatnya Batanghari Lampung Timur…
klo da anak lampung yang dket tlg email aq donk, saling bagi2 pngalaman, aq dsni berjuang sendri ksepian…
hehehe


#727
ASMARAisME said

aq dari Lampung nih, tepatnya Batanghari Lampung Timur…
klo da anak lampung yang dket tlg email aq donk, saling bagi2 pngalaman, aq dsni berjuang sendri ksepian…
hehehe

English please… :stuck_out_tongue:


#728

newbie gan | salam kenal semua | sekalian mau nanya tips agar di aproved oleh GR :slight_smile:


#729
Farhan_sdb said

newbie gan | salam kenal semua | sekalian mau nanya tips agar di aproved oleh GR :slight_smile:

Hi Hellooo… :smiley:


#730

Baru tahu ada thread ini. Salam kenal semua. Saya dari bandung :slight_smile:


#731
themesawesome said

Baru tahu ada thread ini. Salam kenal semua. Saya dari bandung :slight_smile:

Punteun, english please…


#732

Halo gan, Perkenalkan saya dari Sumatera Selatan :smiley:
masih newbie di dunia Envato :smiley: mohon bimbingannya untuk upload


#733

Hi, all of my friend.
I am from Tangerang.
Nice to meet you.
is there anything that join work with me? :smiley:
I am front end web… :slight_smile:


#734

hi all, is there any whatsapp group or LINE so that we can gather online on phone to share our thoughts?


#735
vektorisasi said

hi all, is there any whatsapp group or LINE so that we can gather online on phone to share our thoughts?

you can join in the group here:
https://www.facebook.com/groups/id.envato/?fref=ts


#736

Hola all salam kenal heheheh :smiley:


#737

Hallo salam kenal agan2 senior…
Tips n trik nya supaya ga direject donk gan…
Udah sering banget nih…
Udah gabung di https://www.facebook.com/groups/id.envato/
udah lama blum di approve2…


#738
ardiwianto said

Hallo salam kenal agan2 senior…
Tips n trik nya supaya ga direject donk gan…
Udah sering banget nih…
Udah gabung di https://www.facebook.com/groups/id.envato/
udah lama blum di approve2…

hi… Member join request will be approved every Monday…


#739

Hai salam kenal, nice forums, I 'm newbie. I have upload my one design. my question how to know my design is accept or reject?please help me, thanks


#740
WangsariAndi said

Hai salam kenal, nice forums, I 'm newbie. I have upload my one design. my question how to know my design is accept or reject?please help me, thanks

Hai… For to know your item Approve, Soft Reject or Hard Rejected, you can check your email… :stuck_out_tongue:

Don’t forget for join https://www.facebook.com/groups/id.envato/


#741

salam salam kenal semuanya, saya baru gabung nih, dan udh upload di GR, untuk lihat prosess reviewnya gimana yah, ada di side bar dasboard kalo lg review, asal saya dr jakarta, makasih semuanya.